20120731_134806

BSO (Buiten Schoolse Opvang)
Voor jouw kind wil je het beste! Een huiselijke en supergezellige opvang met rust en ontspanning voor en na schooltijd. Wij begrijpen dat als de beste en bieden opvang met allerlei extra mogelijkheden. We zijn elke dag geopend van 7.30 tot 18.30 uur voor de opvang van kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Oók tijdens schoolvakanties en studiedagen.

Uitdagende activiteiten
Komt je kind na schooltijd bij de BSO, dan is er eerst tijd voor ontspanning. Iets lekkers (en gezonds) eten en drinken, even vertellen en lekker zitten. Daarna is het tijd voor iets leuks. De keuken in om een gezonde smoothie te maken, naar buiten om de natuur te ontdekken, een cola vulkaan tot ontploffing brengen of iets doen met techniek, muziek of een gezellig spel. En natuurlijk creatief bezig zijn in de knutselhoek en veel sporten. Elke dag is anders maar het is áltijd leuk! Wij organiseren allerlei gave activiteiten voor onze kinderen. Elke dag weer!

Extra bijzondere belevenissen
We maken er elke dag een feestje van, maar er zijn ook nog extra bijzondere belevenissen waaraan de kinderen kunnen meedoen. Hiervoor moet je je opgeven. Denk aan museumbezoek, een proefles bij een sport of muziekinstrument, op bezoek bij een molenaar, meehelpen op de boerderij of in een supermarkt. We organiseren de leukste uitjes en de kinderen vinden het altijd fantastisch om nieuwe spannende dingen mee te maken.

Schoolvakanties
De schoolvakanties zijn bedoeld om even lekker bij te komen van alle drukte op school. Tijd om te ontspannen dus, maar ook om toffe dingen te doen. Wij zorgen er graag voor dat de kinderen een echt vakantiegevoel hebben, daar hebben ze immers recht op.
Nieuwsgierig geworden naar BSO Boeffies & (B)Engeltjes? Kom gerust eens kijken en kennismaken.