Babymassage

Opbouw workshop

De workshop bestaat uit vijf bijeenkomsten, welke 1 keer in de week in de ochtend plaatsvindt. De workshop wordt individueel aangeboden, zodat er persoonlijke aandacht en tijd is voor U en Uw baby. Elke ochtend behandelen we een deel van de massage en massagetechnieken, evalueren we hoe het thuis gaat en behandelen we een thema (welke kan aansluiten op vragen van Uw kant). U als ouder zal de massage zelf uitvoeren, aan het einde weet U hoe U invulling kunt geven aan een volledige babymassage!

Door wie? Even voorstellen!

Mijn naam is Mandy en ik ben al een aantal jaar werkzaam bij kinderdagopvang Boeffies & (B)engeltjes. De nodige ervaring met baby’s en kinderen is opgedaan, waarbij ik de medewerkers van de groepen coach om invulling te geven aan onze pedagogische visie. Ik hecht veel waarde aan een sensitieve houding ten opzichte van kinderen, waarbij dit zeker bij de allerkleinsten van groot belang is! Elke aanraking is een ervaring… Tijdens de workshop probeer ik U een ontspannen ochtend te geven, waarbij ik stil sta bij de ontwikkeling van Uw kind.

Aanvullende informatie

Een babymassage kan worden gegeven aan ouder(s)/verzorger(s) met een baby vanaf 6 weken oud (tot kruipleeftijd). De workshop wordt gehouden bij kinderopvang Boeffies & (B)engeltjes, locatie Etten-Leur. Over het algemeen vindt de workshop op woensdagochtend plaats. De kosten voor de workshop zijn €120,00: dit is inclusief vijf bijeenkomsten met uitleg van de massagetechnieken en themabehandeling, reader en babymassageolie.

Als U nog vragen heeft óf U en/of Uw partner wilt opgeven, kunt U mij altijd bereiken via mandyvanhaperen@boeffiesenbengeltjes.nl . U kunt ook altijd telefonisch contact met mij opnemen via 076 – 560 00 70.

Hopelijk tot ziens bij 1 van mijn workshops!

Hartelijke groet,

Mandy

     

Warme maaltijden

Gezelligheid en het sociale aspect van samen eten tijdens de maaltijd staan voorop. Wij nemen de tijd voor de kinderen en stimuleren ze om zelf te eten. Heb je geen tijd om te koken of eet je kind later op de avond minder goed? Dan kunt u er voor kiezen om via maaltijdservice Ovenschotel & Zo uw kind(eren) mee te laten eten bij Boeffies & (B)engeltjes. Ovenschotel en Zo bezorgt dagelijks bij Boeffies & (B)engeltjes dagvers bereide gerechten, gemaakt met biologische ingrediënten en streekproducten. Als u interesse heeft, meld u dan aan.

Ook bestaat er de mogelijkheid om voor het hele gezin een maaltijd te bestellen bij Ovenschotel en Zo.
Je haalt je kind(eren) op en neemt meteen de avondmaaltijd mee naar huis!

Zwemles locatie Ulvenhout

Op maandag en dinsdag begeleiden wij de zwemles voor kinderen die bij Boeffies & (B)engeltjes naar de BSO gaan en zich hebben aangemeld voor zwemles bij de 3 Berken. Dit gebeurt onder begeleiding van een van onze eigen pedagogisch medewerkers, die ook tijdens de zwemles aanwezig zal zijn.

De gediplomeerde Zwemleerkrachten geven de kinderen op een speelse manier zwemles. Plezier in water en watervrij zijn krijgen dan ook veel aandacht:
Het hoofd onder water, onder water uitblazen, drijven en uitdrijven op de buik en rug, springen en duiken.

De volgorde van de leerweg is:
Aanleren van voortbewegen op buik en rug met de bedoeling dat het kind zich kan redden met behulp van (zo weinig mogelijk) drijfmiddelen. Het kind ervaart wat water eigenlijk is. Bovendien leren we de kinderen, naast schoolslag en eenvoudige rugslag al vroeg de eerste beginselen van borstcrawl en rugcrawl aan. Daarnaast komt langzaam maar zeker pas de echte zwemtechniek aan bod.

Omdat ieder kind uniek is kan alleen een goed resultaat worden bereikt door middel van een verantwoorde individuele opleidingsweg.
Uw kind krijgt les  in een klein groepje, dat door Boeffies & (B)engeltjes zal worden begeleidt. Een uitgekiend leerlingvolgsysteem maakt de vorderingen inzichtelijk. Door onze poster/sticker systeem kunt u samen met u kind de voortgang thuis volgen.