Warme maaltijden

Gezelligheid en het sociale aspect van samen eten tijdens de maaltijd staan voorop. Wij nemen de tijd voor de kinderen en stimuleren ze om zelf te eten. Heb je geen tijd om te koken of eet je kind later op de avond minder goed? Dan kunt u er voor kiezen om via maaltijdservice Ovenschotel & Zo uw kind(eren) mee te laten eten bij Boeffies & (B)engeltjes. Ovenschotel en Zo bezorgt dagelijks bij Boeffies & (B)engeltjes dagvers bereide gerechten, gemaakt met biologische ingrediënten en streekproducten. Als u interesse heeft, meld u dan aan.

Ook bestaat er de mogelijkheid om voor het hele gezin een maaltijd te bestellen bij Ovenschotel en Zo.
Je haalt je kind(eren) op en neemt meteen de avondmaaltijd mee naar huis!

Zwemles locatie Ulvenhout

Op maandag en dinsdag begeleiden wij de zwemles voor kinderen die bij Boeffies & (B)engeltjes naar de BSO gaan en zich hebben aangemeld voor zwemles bij de 3 Berken. Dit gebeurt onder begeleiding van een van onze eigen pedagogisch medewerkers, die ook tijdens de zwemles aanwezig zal zijn.

De gediplomeerde Zwemleerkrachten geven de kinderen op een speelse manier zwemles. Plezier in water en watervrij zijn krijgen dan ook veel aandacht:
Het hoofd onder water, onder water uitblazen, drijven en uitdrijven op de buik en rug, springen en duiken.

De volgorde van de leerweg is:
Aanleren van voortbewegen op buik en rug met de bedoeling dat het kind zich kan redden met behulp van (zo weinig mogelijk) drijfmiddelen. Het kind ervaart wat water eigenlijk is. Bovendien leren we de kinderen, naast schoolslag en eenvoudige rugslag al vroeg de eerste beginselen van borstcrawl en rugcrawl aan. Daarnaast komt langzaam maar zeker pas de echte zwemtechniek aan bod.

Omdat ieder kind uniek is kan alleen een goed resultaat worden bereikt door middel van een verantwoorde individuele opleidingsweg.
Uw kind krijgt les  in een klein groepje, dat door Boeffies & (B)engeltjes zal worden begeleidt. Een uitgekiend leerlingvolgsysteem maakt de vorderingen inzichtelijk. Door onze poster/sticker systeem kunt u samen met u kind de voortgang thuis volgen.