Vacature: Vrijwilliger BSO
Standplaats: Etten-Leur

Naar wie zijn wij opzoek?
Ben jij een open, inlevend en representatief persoon, die het leuk vindt om met kinderen te werken en om onze professionele pedagogisch medewerkers te ondersteunen bij de uitvoering van hun taken bij de buitenschoolse opvang, dan zoeken wij jou!

Vacature: Chauffeur/begeleider vervoer kinderen
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die minimaal 2 vaste naschoolse rijmomenten per week beschikbaar is voor een langere periode, beschikbaarheid van 14:45 t/m 15:45 uur op beide dagen, die met ons busje en/of bedrijfsauto of eventueel eigen vervoer naar de basisscholen wil rijden om kinderen op te halen en naar de naschoolse opvang te brengen.

Wij bieden hiervoor een vrijwilligersvergoeding per keer. Voor ons busje is rijbewijs B voldoende. Indien er met eigen vervoer gereden wordt, wordt er een reiskostenvergoeding aangeboden. De vrijwilliger heeft een verklaring van goed gedrag nodig, die door ons vergoed wordt. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig voor de communicatie met de kinderen.

Vacature: Activiteitenondersteuner
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die minimaal 2 middagen per week beschikbaar is voor een langere periode, beschikbaarheid van 14:45 t/m 17:30 uur op beide dagen, die de pedagogisch medewerkers wil ondersteunen bij toffe BSO activiteiten. BSO activiteiten zoals: een gezonde smoothie maken, een cola vulkaan tot ontploffing brengen of iets doen met techniek, muziek of een gezellig spel. Samen met de collega’s zorgt de vrijwilliger voor een ontspannen en prettige naschoolse opvang voor de kinderen.

Wij bieden hiervoor een vrijwilligersvergoeding per keer. De vrijwilliger heeft een verklaring van goed gedrag nodig, die door ons vergoed wordt. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig voor de communicatie met de kinderen.

Hoe meld ik mij aan?
Wil je je aanmelden voor vrijwilligerswerk bij buitenschoolse opvang Boeffies & (B)engeltjes te Etten-Leur, stuur dan een e-mail: ‘Inschrijving vrijwilligerswerk’ naar info@boeffiesenbengeltjes.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Hopelijk tot snel!

Team Boeffies & (B)engeltjes