Wij zoeken enthousiaste en flexibele pedagogisch medewerkers die ons team komen versterken:

Ben (of ken jij) jij een pedagogisch medewerker die…

 • Flexibel, spontaan, creatief en collegiaal is?
 • Goede communicatieve vaardigheden heeft?
 • Een voorbeeld en inspiratiebron is voor kinderen?
 • Een goede sfeer en een veilige omgeving voor de kinderen creëert?
 • Goed kijkt naar kinderen en hun ontwikkeling spelenderwijs stimuleert?
 • Respect heeft voor de belangen van kinderen en hun ouders/verzorgers?
 • Duidelijke structuur biedt aan een groep?
 • Planmatig kan werken?
 • Zowel zelfstandig als een teamplayer is waarbij je in een zelfsturend team kan functioneren?
 • In zijn/haar pedagogisch handelen kan aansluiten op de visie van onze organisatie?
 • En een groot hart heeft voor kinderen?

En ben jij in het bezit van…

 • Een kindgerichte opleiding (minimaal PW3 of hoger)
 • De wil om een 3F taalcertificaat te behalen
 • De wil om een VVE-certificaat te behalen

Dan kun je het volgende van ons verwachten:

 • Een uitdagende en plezierige functie bij een organisatie met open en korte communicatielijnen en ruimte voor eigen initiatief
 • Een organisatie die zorgt voor een emotioneel, veilige speel- leeromgeving voor onze kinderen. Hierbij bieden we de kinderen voldoende uitdaging en stimuleren en begeleiden wij hen in hun ontwikkeling. Hierbij werken we vanuit een visie die gebaseerd is op Reggio Emilia en Emmi Pikler
 • Salaris conform de CAO kinderopvang
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd

De functie:
Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het welbevinden van het kind. Je levert in samenspraak met ouders een bijdrage aan de opvoeding van hun kind. Je creëert een uitnodigende en stimulerende omgeving die fysiek en emotioneel veilig is en geeft mede sturing aan een positieve interactie in de groep en zorgt voor sfeer, uitdaging en geborgenheid. Je stimuleert spelenderwijs de cognitieve, motorische, sociale, creatieve, emotionele en taal ontwikkeling van elk kind. Je houdt rekening met de diversiteit van kinderen en sluit aan bij de manier waarop (jonge) kinderen actief leren. Je werkt volgens het pedagogisch kader van onze organisatie.

Ben je enthousiast geworden over deze functie en voldoe je aan de criteria? We ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv, samen met een recente foto, voor 18 juni 2021. Brieven van kandidaten zonder een kindgerichte opleiding worden niet in behandeling genomen. U kunt dit sturen naar info@boeffiesenbengeltjes.nl

Wij zoeken pedagogisch medewerkers voor de volgende functies:

 • Een pedagogisch medewerker voor het KDV in Etten-leur, in eerste instantie voor 27 uur per week, ter vervanging voor zwangerschapsverlof. Daarna flexibel inzetbaar.
 • Een flexibel pedagogisch medewerker voor onze locaties in Etten-leur en Ulvenhout, zowel BSO als KDV, voor 36 uur per week.

Beide vacatures zullen voor bepaalde tijd zijn, met mogelijkheid deze te verlengen.

Vacature: Vrijwilliger BSO
Standplaats: Etten-Leur

Naar wie zijn wij opzoek?
Ben jij een open, inlevend en representatief persoon, die het leuk vindt om met kinderen te werken en om onze professionele pedagogisch medewerkers te ondersteunen bij de uitvoering van hun taken bij de buitenschoolse opvang, dan zoeken wij jou!

Vacature: Chauffeur/begeleider vervoer kinderen
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die minimaal 2 vaste naschoolse rijmomenten per week beschikbaar is voor een langere periode, beschikbaarheid van 13:45 t/m 15:45 uur op beide dagen, die met ons busje en/of bedrijfsauto of eventueel eigen vervoer naar de basisscholen wil rijden om kinderen op te halen en naar de naschoolse opvang te brengen.

Wij bieden hiervoor een vrijwilligersvergoeding per keer. Voor ons busje is rijbewijs B voldoende. Indien er met eigen vervoer gereden wordt, wordt er een reiskostenvergoeding aangeboden. De vrijwilliger heeft een verklaring van goed gedrag nodig, die door ons vergoed wordt. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig voor de communicatie met de kinderen.

Vacature: Activiteitenondersteuner
Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die minimaal 2 middagen per week beschikbaar is voor een langere periode, beschikbaarheid van 13:45 t/m 17:30 uur op beide dagen, die de pedagogisch medewerkers wil ondersteunen bij toffe BSO activiteiten. BSO activiteiten zoals: een gezonde smoothie maken, een cola vulkaan tot ontploffing brengen of iets doen met techniek, muziek of een gezellig spel. Samen met de collega’s zorgt de vrijwilliger voor een ontspannen en prettige naschoolse opvang voor de kinderen.

Wij bieden hiervoor een vrijwilligersvergoeding per keer. De vrijwilliger heeft een verklaring van goed gedrag nodig, die door ons vergoed wordt. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is nodig voor de communicatie met de kinderen.

Hoe meld ik mij aan?
Wil je je aanmelden voor vrijwilligerswerk bij buitenschoolse opvang Boeffies & (B)engeltjes te Etten-Leur, stuur dan een e-mail: ‘Inschrijving vrijwilligerswerk’ naar info@boeffiesenbengeltjes.nl. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Hopelijk tot snel!

Team Boeffies & (B)engeltjes