Een kinderopvang die écht zorg draagt voor een veilige speel- en leeromgeving voor kinderen, dat spreekt jou aan! In jouw rol als pedagogisch medewerker draag jij dagelijks bij aan de ontwikkeling van de kinderen én wordt jij betrokken bij alle facetten van de dagelijkse bezigheden zoals mentorschap, het PUK-programma en het uitvoeren van activiteiten. Uiteraard wil jij jezelf ook blijven ontwikkelen en wij dragen daar graag aan bij door middel van ons persoonlijk ontwikkelingstraject, interne trainingsdagen en pedagogische coaching. Begin jij al blij te worden na het lezen van deze intro? Dan maken wij graag kennis met jou!

Waar staan wij voor als Boeffies & (B)engeltjes?

Boeffies & (B)engeltjes is een kinderdagopvang in Etten-Leur en Ulvenhout. Sinds 2009 bieden wij opvang aan kinderen tussen de 0 en 13 jaar. Wij proberen zo goed mogelijk aan te sluiten op de individuele behoeften van het kind door een huiselijke sfeer te creëren, tijd te nemen voor het kind tijdens onder andere de verschoningsmomenten, de eetmomenten en de spel momenten. Daarnaast bieden wij uitdagend materiaal en activiteiten aan gericht op de belevingswereld van het kind.

De huiselijke sfeer vloeit overal in door. Het warme, fijne en vertrouwde gevoel heerst namelijk niet alleen op de groepen, maar ook tussen de collega’s van verschillende groepen en locaties. Verder zijn wij een enthousiaste organisatie en vinden wij korte lijntjes, fijne transparante communicatie en goede begeleiding erg belangrijk. Dit uit zich in de praktijk door het dagelijks aanwezig zijn van 2 leidinggevenden en pedagogisch coaches, maandelijkse vergaderingen, een intern platform/website voor het personeel als extra communicatiemiddel en vooral een laagdrempelige sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Waar sta jij voor?

Als pedagogisch medewerker wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kinderen en het vormen van hun eigen persoonlijkheid. Elke dag ben jij met plezier aan het werk om de kinderen te begeleiden in dit avontuur. Jij krijgt energie van jezelf mogen en kunnen ontwikkelen op verschillende manieren én gezelligheid en hard werken gaan hand in hand bij jou.

Praktische zaken

  • Jij bent in het bezit van een kindgerichte opleiding (heb je een hbo-diploma voor bijvoorbeeld SPH, Pabo of Pedagogiek, solliciteer dan ook).
  • Je bent in het bezit van een VE-certificaat en 3F of bent bereid om dit te halen.
  • Wij zijn op zoek naar mensen voor zowel het kinderdagverblijf als de BSO voor minimaal 3 dagen in de week.
  • Je kan een salaris verdienen tussen de € 2.385 en € 3.192.

Kennismaken?

De koffie of thee staat al voor je klaar! Wij en onze pedagogisch medewerkers delen graag onze ervaring over het werken bij Boeffies & (B)engeltjes met jou tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Ook kan jij natuurlijk al je vragen stellen. Een sollicitatiebrief of motivatie is niet nodig, enkel jouw CV. Tijdens de kennismaking bespreken we jouw wensen, bijvoorbeeld op welke dagen en hoeveel uur je wil werken.

Bel of mail ons en wij nemen contact met je op.

076-5600070 / info@boeffiesenbengeltjes.nl